A preveni este mai usor decat a trata!

Servicii

Tehnica Picaturii de Ploaie

Este o tehnica revolutionara care combina acupunctura, reflexoterapia și mesajul terapeutic VITAFLEX care lucreaza cu Uleiurile Esentiale de la Young Essential Oils. Acestea impreuna reușesc sa lucreze corpul in profunditate.

Tehnica VITA FLEX

Inseamna vitalitate prin reflexe. Este o tehnica specializata de masaj a mâinii si piciorului exceptional de eficienta in furnizarea beneficiilor terapiilor cu uleiuri esentiale de calitate in intreg corpul. Aceasta tehnica, se spune, a fost initiata acum mii de ani in urma in Tibet si structurata in anii ’60 de Stanley Burroughs cu mult timp inainte ca acupunctura sa devina cunoscuta in medicina occidentala.

Masajul ca Tratament

Alaturi de medicina alopata,medicina complementara prin terapiile sale naturale,nenocive,trecute prin aspra proba a timpului,este o cale spre care se indreapta tot mai multi oameni. O astfel de terapie naturala o constituie Masajul Terapeutic.

Acupunctura (Masaj Chinezesc)

O gama larga de masaje sunt folosite pentru a lucra asupra tesuturile moi ale corpului pentru a usura tensiuni ale muschilor, a încheieturilor sau a ale membrelor. Masajul Chinezesc poate reface echilibrul fluxului de energie, relaxarii si a armoniei în întreg corpul.

Arta Masajului prin Ventuzare

Masajul prin Ventuzare este o varianta îmbunatatita si simplificata a stravechii terapii cu ventuze.

Terapia Somatica

Terapia somatica este o terapie holistica care integreaza cerebralul, latura emotionala si spirituala a fiecaruia dintre noi. Aceasta se realizeaza prin constientizarea corpului si senzatiilor pe care le experimentam .

Consultsanta Aromaterapie

Consultanta pentru aromaterapie este destinata persoanelor care doresc sa foloseasca uleiurile esentiale terapeutice in scop profilactic si curativ.

Evaluarea Bioenergetica

Evaluarea Holistica prin testarea nivelului energetic cu aparatul Biopulsar –Reflexograph poti determina din timp dezechilibrele la nivel fizic,emotional,mental si spiritual !
 
 

Terapie de Eliberare Emotionala

 
Protocol de Eliberare Emotionala cu uleiurile esentiale – Young Living essential oils.
 

Terapia Access Bars

 
Este o terapie holistica, usoara, o metoda dinamica care te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.
 

Original Feeling Touch 

 
OFT este o abordare holistica a atingerii terapeutice. Este rezultatul multor ani de explorare si  aprofundare a dinamicii ascunse a vindecarii .
Sună acum