A preveni este mai usor decat a trata!

Curs Access Bars

Dacă ești în căutarea unei metode de eliberare a stresului și a anxietății, usurinta cu viata si corpul tau, atunci ai venit la locul potrivit.

Access Bars este o Tehnica de eliberare electromagnetica a emotiilor, sentimentelor, gandurilor distructive, punctelor de vedere limitative, drama, trauma, acumulate in aceasta viata sau inmagazinate in mintea sau corpul tau de generatii.

 Aceasta Tehnica  a ajutat sute de mii de oameni din întreaga lume să-și transforme viețile, sa traiasca o viata fericita si implinita.

Prin atingerea a 32 de puncte specifice de pe cap(referitoare la: sanatate, bunatate,vindecare, bani,etc.), sunt eliberate  tensiunea și blocajele din corpul și mintea ta.

Toate locurile in care ai ramas blocat intr-o realitate lipsita de alegere se disipeaza, oferindu-ti pagini noi pentru a-ti rescrie viata asa cum doresti si stii ca poate sa arate.

 Sa-ti recapeti puterea personala, starea de bine si spatiul acela in care esti mai prezent si mai constient cu corpul tau si cu intreaga ta viata.

Cursul  Access Bars este conceput pentru a-ți oferi cunoștințele și tehnicile necesare pentru a-ți elibera propriul  potențial și pentru a ajuta pe cei dragi și alți oameni să-si creeze viata, daca doresti si alegi sa impartasesti.

 Vei învăța cum să aplici tehnica Acces Bars și cum să o utilizezi pentru a-ți îmbunătăți propria viață și viața celor din jurul tău.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le poți obține prin participarea la cursul nostru de Access Bars:

 Eliberare de stres și anxietate. Access Bars te ajută să te simți mai calm și mai relaxat, reducând stresul și anxietatea din viața ta.

 Îmbunătățirea somnului. Dacă ai probleme cu somnul, tehnica Access Bars te poate ajuta să adormi mai ușor și să ai un somn mai odihnitor.

 Mai multă energie și vitalitate. Access Bars eliberează blocajele de energie din corpul tău, ajutându-te să te simți mai energic și mai plin de viață.

 Îmbunătățirea relațiilor. Prin utilizarea tehnicilor Access Bars, poți ajuta și alte persoane să se simtă mai bine și să-și îmbunătățească relațiile cu ceilalți.

 Mai multă claritate mentală. Access Bars poate ajuta la reducerea gândurilor negative și la creșterea clarității mentale, ajutându-te să iei decizii mai bune și să-ți îndeplinești obiectivele cu mai multă ușurință.

Indiferent dacă dorești să îți schimbi viața sau să ajuți și alte persoane să se simtă mai bine, cursul nostru de Access Bars poate fi soluția ideală pentru tine. Învață tehnicile de care ai nevoie pentru a obține beneficiile si transformarile pe care le-ai obtine in ani lungi de terapie.

  O sedinta de Access Bars poate schimba viața ta astăzi in foarte bine prin eliberarea bagajului impovarator si distructiv, astfel incat viitorul nu se va mai proiecta in acelasi fel.

Te-ai saturat de situații încurcate și ești gata pentru mai multă ușurință?

Simți că poți mai mult dar ești ținut pe loc de blocaje limitative legate de: bani, sănătate, relații.

Ești stresat, nu dormi bine, ești depresiv, te confrunți cu oboseală cronică. 

Suferi de o boală cronică, obezitate, ești înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice, traume nerezolvate.

Este pentru copilul tău dacă … are dificultăți de concentrare, vorbire și de exprimare, anxietate, autism, dificultăți de învățare.

Studiile Științifice arată că după o singură ședință, depresia și anxietatea dispar în proporție de peste 85%. Corpul eliberează încărcătura electromagnetică ce menține corpul și mintea într-o realitate fără alegere. După o ședință, galagia din cap dispare, ai mai multă claritate, putere de concentrare și focus, aliniere: minte, trup, suflet! Corpul se vindecă și se reface mult mai rapid în situații de boală, traume, depresie, pierderea cuiva drag și în orice situație cu care te confrunți, în general. Rezultate fabuloase pentru ADD, ADHD, burnout, AVC, autism, toate formele de demență, etc.

Cine poate primi Tehnica Access Bars? Tehnica Bars o poți aplica pe tine însuți, oamenilor pe care îi iubești, poate fi o competență nouă de Practician Bars având o contribuție incredibilă, indiferent de vârsta și problemele de sănătate cu care se confruntă oamenii. Ce include cursul?

 un manual bogat în informații și instrumente dinamice de transformare;

 planșe cu punctele Bars și planșe cu sesiunea de Bars;

 vei primi 2 sesiuni de Bars și vei oferi 2 sesiuni de Bars;

 vei urmări o sesiune de Bars susținută de fondatorul și co-fondatorul Access Consciousness;

 vei primi un Certificat Internațional de Practician Access Bars eliberat de Access Consciousness.

Nu îți pierde șansa de a descoperi o metodă puternică și dinamică care poate schimba nu doar viața ta, ci și a celor din jurul tău! Participând la cursurile de Access Bar, vei învăța un instrument rapid și eficient pe care îl poți utiliza în viața de zi cu zi pentru a-ți ușura traiul și pentru a face față situațiilor aparent fără ieșire.

Și nu trebuie să fii expert în medicină alternativă sau alopată pentru a învăța această metodă! Access Bar este pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau de nivelul de pregătire.

Dacă ai un copil cu vârsta până în 16 ani, poți participa împreună cu el la cursuri, iar el va primi Certificare pentru copii pentru Tehnica Access Bars gratuit. Pentru adolescenții cu vârsta între 16 și 18 ani, prețul este redus cu 50% din tariful standard.

Nu rata ocazia de a învăța Access Bar și de a transforma viața ta și a celor din jurul tău!

Ce inseamna Tehnica Access Bars & Access Consciousness®?  

Access Consciousness este o abordare holistică pentru dezvoltarea personală și spirituală, care se concentrează pe descoperirea și eliberarea limitărilor inconștiente care ne împiedică să trăim viața pe care o dorim. Tehnicile Access Consciousness se bazează pe o serie de întrebări și afirmații care încurajează oamenii să își exploreze gândurile, sentimentele și emoțiile cu o minte deschisă și fără judecată.

Cateva dintre situatiile in care Access Consciousness te poate ajuta cu success:

O ședință de Bars poate produce mai multe transformări decat ani intregi de terapie. In cel mai simplu caz, dupa o ședintă de bars te poti simți ca dupa un masaj bun, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viață se va schimba.

Multa lume crede că Tehnica Access Bars este doar pentru cei care sunt terapeuți sau practicieni din zona medicinei alopate sau alternative. De fapt, în toată lumea, Access Bars este folosit de membrii familiei pentru a se ajuta unii pe alții în orice fel de situații de viață, inclusiv cele de sănătate.

Imaginează-ți că: • În loc să te cerți cu partenerul, îi faci o sesiune de Bars și tu primești la rândul tău o ședință. • Înaintea unui eveniment stresant sau examen, ai unul din membrii familiei care îți rulează Bars. • Atunci când oricare din membrii familiei trece prin boală, durere, suferință, stres, dificultăți, poți schimba situația cu sesiuni de bars. • Atunci când nu ai claritate despre viața ta și nu știi ce alegeri să faci, primești o sesiune de Bars. • Copiii tăi intră în viață cu instrumente care să îi ajute să facă alegeri, să își creeze viața, să fie fericiți.

Multe familii din România au început să descopere darul pe care Bars îl reprezintă în familie. Cum ar fi dacă ți-ai lua prietenul, prietena cea mai bună și ai veni la acest curs, să înveți una din tehnicile cele mai dinamice de transformare pe care eu, personal, le-am experimentat? Cum ar fi să stai în concediu la plajă, să primești sesiuni de bars și să experimentezi relaxarea totală?

Am încercat în ultimii 15 ani aproape toate tehnicile de vindecare, de dezvoltare personală, de curățare, de transformare care există pe planetă. Nu am descoperit nimic care să aducă atât de multă ușurință, liniște, pace, claritate, eliberare. Cu fiecare sesiune primită, lumea ta de posibilități se deschide. Deci te rog, dacă îți place să suferi, îți plac situațiile dificile, nu alege acest curs. Nu este pentru tine. 

Eu îți doresc ca totul să vină în viața ta cu bucurie, ușurință și glorie.

Sună acum