A preveni este mai usor decat a trata!

Termeni si Conditii

Site-ul www.remediiprosanatate.ro, este proprietatea HALLCONS OPERATIONS SRL, inregistrata in BUCURESTI, SECTOR 1, ALEEA SOMESUL RECE, NR.1-9, BL.6, SC.1, ET.2, AP.11, J40/1845/2013, CUI: 31229560.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

HALLCONS OPERATIONS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

HALLCONS OPERATIONS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.remediiprosanatate.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei HALLCONS OPERATIONS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a creea o legatura web – link – catre www.remediiprosanatate.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru HALLCONS OPERATIONS SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al HALLCONS OPERATIONS SRL asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.remediiprosanatate.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date este proprietatea HALLCONS OPERATIONS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul HALLCONS OPERATIONS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.remediiprosanatate.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de HALLCONS OPERATIONS SRL pe site-ul www.remediiprosanatate.ro, politica de preturi HALLCONS OPERATIONS SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.remediiprosanatate.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv HALLCONS OPERATIONS SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari HALLCONS OPERATIONS SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica.
In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari HALLCONS OPERATIONS SRL.
Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

HALLCONS OPERATIONS SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia HALLCONS OPERATIONS SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

3. Plata produselor sau serviciilor
Plata produselor si serviciilor comandate de pe site-ul www.remediiprosanatate.ro se poate efectua prin plata cu cardul (mobilpay.ro), in avans prin ordin de plata sau ramburs la livrarea produselor de catre curier.
Pentru plata in avans, dovada platii trebuie trimisa catre HALLCONS OPERATIONS SRL la adresa de e-mail remediiprosanatate@gmail.com. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul HALLCONS OPERATIONS SRL.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Serviciile, precum cursuri/workshop-uri, trebuie achitate integral inainte de participarea la curs.
HALLCONS OPERATIONS SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor si serviciilor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat daca sunt produse fizice.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 2-3 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv.

Livrarea serviciilor de tipul cursuri, webinarii, workshop-uri se face la locatia stabilita sau online, la data anuntata.

HALLCONS OPERATIONS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura/bonul fiscal constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea actului de livrare cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.


HALLCONS OPERATIONS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.


Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HALLCONS OPERATIONS SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HALLCONS OPERATIONS SRLde la acest client.

5. Garantia produselor
HALLCONS OPERATIONS SRL ofera garantie pentru produsele comercializate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.remediiprosanatate.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile lucratoare (
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in OUG 34/2014.
Astfel, produsele cumparate din www.remediiprosanatate.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email remediiprosanatate@gmail.com intentia de a returna un produs/mai multe produse.
Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate exclusiv prin curier rapid. NU se accepta retururi prin Posta Romana. Costul returnari produselor va fi suportat de client.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura/bonul fiscal care se trimite fie pe email la remediiprosanatate@gmail.com, fie este trimisa cu coletul de retur.
www.remediiprosanatate.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul www.remediiprosanatate.rosau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Informatii despre RETURUL serviciilor cumparate
Neparticiparea la un curs se anunta cu maxim 7 zile inainte de sustinere, deoarece locurile sunt limitate. In aceste conditii, banii sunt returnati sau se pot transfera pentru plata unui curs viitor.

Neanuntarea neparticiparii in timp util atrage dupa sine retinerea avansului platit, sau 50% din valoarea cursului.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.remediiprosanatate.ro este gazduit de serverele unei terte firme. HALLCONS OPERATIONS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. HALLCONS OPERATIONS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.remediiprosanatate.ro.
HALLCONS OPERATIONS SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.remediiprosanatate.ro.
Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.remediiprosanatate.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare:
Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare.

Abonatii newsletter-ului www.remediiprosanatate.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.remediiprosanatate.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, HALLCONS OPERATIONS SRL nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

HALLCONS OPERATIONS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca HALLCONS OPERATIONS SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

9. Politica de confidentialitate
HALLCONS OPERATIONS SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre HALLCONS OPERATIONS SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre HALLCONS OPERATIONS SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa remediiprosanatate@gmail.com.

HALLCONS OPERATIONS SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.remediiprosanatate.rosunt transmise pe cale electronica, HALLCONS OPERATIONS SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, HALLCONS OPERATIONS SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.


Informatiile furnizate catre HALLCONS OPERATIONS SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului HALLCONS OPERATIONS SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. HALLCONS OPERATIONS SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

HALLCONS OPERATIONS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere HALLCONS OPERATIONS SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere HALLCONS OPERATIONS SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere HALLCONS OPERATIONS SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere HALLCONS OPERATIONS SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa remediiprosanatate@gmail.com sau prin posta, la adresa: L BUCURESTI, SECTOR 1, ALEEA SOMESUL RECE, NR.1-9, BL.6, SC.1, ET.2, AP.11. www.remediiprosanatate.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
HALLCONS OPERATIONS SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. HALLCONS OPERATIONS SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.remediiprosanatate.ro in scopul precizat in prezentul document.


Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.remediiprosanatate.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre HALLCONS OPERATIONS SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.remediiprosanatate.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.remediiprosanatate.rosi va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

10. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.remediiprosanatate.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.remediiprosanatate.roclientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

Date firma: HALLCONS OPERATIONS SRL, inregistrata in BUCURESTI, SECTOR 1, ALEEA SOMESUL RECE, NR.1-9, BL.6, SC.1, ET.2, AP.11, J40/1845/2013, CUI: 31229560

Sună acum