A preveni este mai usor decat a trata!

Cursuri

Curs Access Bars – 1 zi

Un curs profund transformator printr-o tehnică holistică ce tratează trupul și sufletul ca un tot unitar. Misiunea acestui curs este aceea de a-ţi oferi o experiență transformatoare și profund revelatoare despre capacitatea incredibilă a corpului de a se regenera și de a activa potențial.

TRADUCERE IN UCRAINEANA

Detalii si Inscriere mai jos: 

Curs Facelift Energetic Access – 1 zi

Facelift Energetic Access este o alternativa naturala la chirurgie, diete stricte, injectabile și creme. Este o modalitate minunata de intinerire a fetei si de inversare a semnelor de imbatranire de pe fata si din tot corpul.

Detalii si Inscriere mai jos: 

Procese de Corp Access Bars - 3-6 ore

Curs Corectarea Vederii si Zero Trauma

Vei invata 2 Procese de Corp: Corectarea Vederii si Suma Zero a Traumei. Corectarea Vederii este un proces de corp energetic uimitor și delicat, care nu numai că activează peste 16 energii vindecătoare în ochii și în corpul tău, dar te ajută de asemenea să eliberezi judecățile pe câte le ai despre îmbătrânire și vedere. Suma 0 a traumei este un process de corp folosit in situatiile in care corpul a fost traumatizat. Acesta anuleaza efectul traumei cumulative asupra corpului.

Detalii si Inscriere mai jos: 

Curs MTVSS – Stimulator al Sistemului Imunitar

Vei invata Procesul de Corp MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) MTVSS poate avea un efect major asupra sistemului imunitar. Când cineva are orice fel de dificultate care implică sistemul imunitar, acesta este adesea primul proces care se aplică. MTVSS pare să afecteze în mod special sistemul imunitar atunci când rulează pe articulații.

Detalii si Inscriere mai jos: 

Workshop Online "Alegeri de Posibilitati", Despre Access Bars & Despre Procese de corp

Te invit să inveți Instrumente simple și rapide pentru a scăpa de neliniștile și grijile zilnice, pentru a trăi într-o lume cu mai puțin stres, pentru a îți reseta sistemul imunitar.

Procesele de corp sunt tehnici foarte simple de „vindecare”, sunt uşor de executat. Se pot rula ca şedinţe sinestătătoare, sau se pot rula simultan cu masajul, cu şedinţele de biodinamica craniosacrala integrata, sau cu alte tehnici terapeutice.  Se foloseşte expresia de a le rula, pentru că se rulează ca un program pe calculator.

Procesele de corp sunt de fapt un complex de procese de energie, informaţie, spaţiu-timp şi conştiinţă, care deschid, schimbă, recodează, activează lucruri, devin din ce în ce mai dinamice cu cât le rulezi mai des, pe tine sau pe alţii. Sunt procese care, pentru a ajunge la succes,  este de ajuns să le aplici de 1-3 ori (corectarea vederii), sunt procese care trebuie aplicate de 15-20 de ori (lifting energetic facial).

Detalii si Inscriere mai jos: 

Aromaterapia in Masaj - Niveluri profunde de vindecare

Conceput in principal pentru terapeuti in masaj, fara cunostinte prealabile sau cu cunostinte minime de aromaterapie.

Inveti cum sa utilizezi corect si eficient uleiurile esentiale in masaj pentru a obtine rezultate exponentiale in vindecarea clientilor tai.

Prin folosirea uleiurilor esentiale in masaj procesul de vindecare a clientului este mult mai rapid. De exemplu: in timpul terapiei  corectia locomotorie se face cu usurinta, mobilitatea articulatiilor este imediata, clientul elibereaza emotii somatizate, decontractare musculara este naturala, depunerile de minerale, uree, aciditatea in tesuturi si pe articulatii se dizolva si se elimina prin toate organele excretoare, etc.

Detalii si Inscriere mai jos: 

Terapii Holistice

Suma 0 a traumei este un process de corp folosit in situatiile in care corpul a fost traumatizat. Acesta anuleaza efectul traumei cumulative asupra corpului.

 

Terapie de Eliberare Emotionala

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa aprofundeze tehnica de eliberare emotionala in scop personal sau pentru a sustine pe cineva , terapeutilor care sunt interesati sa aprofundeze sau sa combine terapiile lor cu aromaterapia.

Sună acum