A preveni este mai usor decat a trata!

Cursuri

Terapia Access Bars – Curs de o zi

Un curs profund transformator printr-o tehnică holistică ce tratează trupul și sufletul ca un tot unitar. Misiunea acestui curs este aceea de a-ţi oferi o experiență transformatoare și profund revelatoare despre capacitatea incredibilă a corpului de a se regenera și de a activa potențialul.

 

Aromaterapie – Ghid de Zi cu Zi

Workshop-ul “Everyday Oils” -pentru intrebuintarea zilnica a Uleiurilor Esentiale Pure- pune accent pe esentele pure sau folosite in mixturi care va vor schimba total perspectiva despre uleiurile esentiale. Workshop-ul se va concentra pe modalitatile multiple prin care uleiurile pot sa-ti imbunatateasca viata de zi cu zi si a celor din jurul tau. Este un workshop practic unde vei avea ocazia sa cunosti esentele uleiurilor, sa inveti sa le aplici si sa experimentezi pe pielea ta calitatile terapeutice si vindecatoare ale acestora.

Aromaterapie Pentru Gravide, Mamici si Bebelusi

Cat e de minunat si cum iti salta inima de bucurie atunci cand astepti un bebelus sau cand acesta si-a facut deja aparitia ! Acesta trebuie sa fie obiectivul tau principal in aceasta perioada, iar eu te voi invata cum poti reusi! Fericire, rasfat si stare de bine pentru intreaga familie…

Terapii Holistice

Acest curs reprezinta o oportunitate de a primi si de a ti se arata cum sa faci, la randul tau, tehnica Raindrop care isi trage originile atat din antichitate cat si din timpurile moderene,folosindu-se si de puterea vindecatoare a uleiurilor teraeutice pure de calitate si de masaj.

Terapie de Eliberare Emotionala

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa aprofundeze tehnica de eliberare emotionala in scop personal sau pentru a sustine pe cineva , terapeutilor care sunt interesati sa aprofundeze sau sa combine terapiile lor cu aromaterapia.

Call Now ButtonSună acum