A preveni este mai usor decat a trata!

Terapia Access Bars

Ce este Access Bars?

Este o terapie holistica,usoara, o metoda dinamica care te ajuta sa schimbi in bine tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta.

Este prima clasa in Access Consciousness, si este o metoda prezenta in 50 de tari din toata lumea.

Este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale, fizice… cu usurinta totala.

Este un instrument de prim ajutor pe care il ai la indemana pentru orice situatie din viata ta sau celor din jurul tau.

Este o metoda prin care transformi constiinta ta, a celor din jur, a Pamantului.

Este un instrument extrem de valoros pe care il poti adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala.

O tehnica de eliberare a stresului, prin care obtii o pace profunda, claritate legat de ce esti si ce vrei sa creezi, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.

Ce altceva reprezinta Bars?

Exista 32 de puncte pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii tale. Se numesc bars deoarece sunt niste bare de energie care trec prin capul tau. Exista bare legate de Constientizare, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Imbatranire, Creativitate, Pace, Recunostinta etc.

Oricine poate invata si practica aceasta metoda, inclusiv copiii, persoanele in varsta. Nu e nevoie de nici o calificare pentru a practica bars.

Cand este recomandat sa faci Bars?

Orice situatie de sanatate si de viata poate beneficia de aceasta tehnica, cu schimbari rapide si miraculoase. Bars poate fi folosit in suparari, afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate, depresie, dificultati de vorbire si de exprimare, tulburari de somn, anxietate, frigiditate, impotenta, autism, stres postraumatic, dificultati de invatare, relatii dificile, oboseala cronica si lipsa dorintei de viata, lipsa banilor, obezitate, in timpul sarcinii, inainte si dupa interventii chirurgicale, blocaje emotionale, tulburari psihice si lista poate continua la infinit…

Cu ce se deosebeste Bars de alte terapii?

Bars nu este acupunctura, nu este osteopatie, nu este terapie cranio-sacrala , nu este EFT. Ea este total diferita de orice alta modalitate si lucreaza la nivelul constiintei. Este un sistem de eliberare a inconstientei si anticonstiintei acumulate, lasand astfel spatiu pentru mai multa constiinta, prezenta, usurinta, bucurie.

Access Bars functioneaza pentru ca TU functionezi! O sedinta de Bars poate produce mai multe transformari decat ani intregi de terapie. In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te poti simti ca dupa un masaj bun, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba. Problemele din viata noastra si din lume sunt urmarea a lipsei de constienta. Atunci cand devii mai constient, situatiile din viata ta se schimba miraculos.

Este timpul acum si pentru TINE sa alegi sa fii si sa creezi constient?

Este viata TA, ALEGE!

>>> Inscrie-te la workshop-ul online gratuit de Access Bars – Dincolo de Stres <<<

https://www.youtube.com/watch?t=46&v=DgGbFRjqQPk

Sună acum