A preveni este mai usor decat a trata!

Terapia Raindrop si Vitaflex

Terapia Picaturii de Ploaie

Tehnica Picaturii de Ploaie a lui Gary Young

Este o tehnica revolutionara care combina acupunctura, reflexoterapia și mesajul terapeutic VITAFLEX care lucreaza cu Uleiurile Esentiale de la Young Essential Oils. Acestea impreuna reușesc sa lucreze corpul in profunditate.

Cu ajutorul uleiurilor esentiale pulsam energie in organism prin masarea in mișcari circulare corpul pacientului. Aceste noi fluxuri de energie abunda in substraturile pielii, in nervuri, detensionând orice blocaj sau dezechilibru cauzate de toxine, lipsa de oxigen sau tesuturi afectate.

Virusuri și bacterii pot cauza inflamari ale coloanei vertebrale. Dupa o perioada, mușchii congestionati incep sa se micșoreze. Daca aceasta situatie pesista, mușchii contractati vor deforma coloana, drept consecinta pacientului i se va dezvolta o scolioza. in cazuri grave, coloana se va deforma semanând cu o scara circulara.

Aplicând uleiuri esentiale pe spate, ingrediente vegetale active vor fi asimilate de mușchii dorsali și spinali și ii vor ajuta in recuperare. Dupa numai 20 de minute, uleiurile esentiale vor fi asimilate de fiecare celula a corpului și efectul lor va dura chiar și o saptamâna dupa efectuarea terapiei propriu-zise.

Dupa terapie veti simti cum coloana vertebrala va fi din nou flexibila, iar blocajele care va provocau durere se vor retrage sau disparea complet. Acesta este unul dintre efectele benefice ale uleiurilor aromatice care sunt folosite in timpul masajului armaterapeutic.

Pentru mai multe informatii despre uleiurile esentiale, le puteti gasi in “Biblia uleiurilor esetiale” de Dr. David Stewart.

Tehnica Picaturii de Ploaie poate fi folosita doar de terapeuti specializati, chiropracticieni și doctori!

 

 

 

Terapia Vilaflex

Tehnica VITA FLEX inseamna vitalitate prin reflexe. Este o tehnica specializata de masaj a mâinii si piciorului exceptional de eficienta in furnizarea beneficiilor terapiilor cu uleiuri esentiale de calitate in intreg corpul. Aceasta tehnica, se spune, a fost initiata acum mii de ani in urma in Tibet si structurata in anii ’60 de Stanley Burroughs cu mult timp inainte ca acupunctura sa devina cunoscuta in medicina occidentala.

Reflexoterapia se bazeaza pe o retea de puncte reflexe care stimuleaza intregul sistem intern al organismului. Uleiurile esentiale se folosesc pentru stabili o legatura cu aceste puncte si astfel energia este eliberata prin impulsuri electrice care se creeaza prin contactul dintre degete si punctele reflexe ale corpului. Acest puls de energie urmareste circuitul nervilor pâna ajunge la un blocaj cauzat de toxine, deteriorari ale tesuturilor sau lipsa de oxigen. La fel ca si in cazul acupuncturii, in corpul uman sunt mai mult de 5000 de puncte reflexe Vita Flex (in comparatie, de cum se credea initial in cazul acupuncturii, ca ar fi vorba de numai 365 de puncte) cuprinzând intreg corpul. Prin stimularea acestor puncte se elibereaza orice fel de tensiune acumulata, congestii sau dezechilibre. Uleiurile esentiale revigoreaza organismul si il revitalizeaza in profunzime detoxificându-l prin reechilibrarea fluxului energetic al organismului.

in comparatie cu stimularea constanta a reflexoterapiei, terapia Vita Flex foloseste miscari de rasucire si eliberare care implica o apasare a degetelor, pozitionate drept pe piele, in rasucire cu o presiune lejera. Mai departe miscarea inainteaza cu jumatate din latimea degetelui, aceasta tehnica de rasucire si eliberare a presiunii este repetata incontinuu pâna ce punctul Vita Flex a fost acoperit complet. Aceasta miscare este repetata pe zona de corp respectiva de trei ori.

Combina aceasta tehnica cu una sau trei picaturi de uleiuri esentiale pe punctele piciorului care corespund anumitor zone ale organismului pe care vrei sa le ajuti. (Vezi diagrama alaturata) Se vor vedea rezultate extraordinare si rapide când sunt combinate uleiurile in acest tip de tehnica.

Iata cum functioneaza: stimularile energetice produse de Vita Flex induc fluxuri de energie pe caile nervoase. Moleculele uleiurilor esentiale sunt si ele, de asemenea, incarcate cu energie din structura lor si se deplaseaza pe caile nervoase. Boala, de multe ori, este rezultatul blocarii acestor cai nervoase. Vita Flex pune in miscare moleculele uleiurilor esentiale. Când in acest proces de stimulare si deplasare a energiei prin organism, ea se blocheaza sau intâlneste o malformatie, uleiurile si stimularea electrica se unesc pentru a ameliorara buna functionare a circuitului energetic. Punctele servesc ca butoane de comenzi pentru a reechilibra functiile organismului.

“O fiinta puternica ne conecteaza spiritual catre divinitate. O mireasma sacra ne deschide cai si ne elibereaza de tulburari. De acum, inima poate comunica cu ceea ce consideram a fi sfânt. De acum, mintea poate sa auda soapta serenitasii care ne impaca si ne lumineaza”. Young Living Essential Oils.

Sună acum