A preveni este mai usor decat a trata!

Bun Venit la REMEDII PRO SANATATE

A preveni este mai usor decat a trata!
Terapeut Constanta Duduta

Numele meu este Constanța Duduță de profesie Terapeut Holistic și vă voi însoți în lumea Aromaterapiei in Terapii Holistice  și Tehnica Access Bars.

Am urmat cursurile Academiei de Științe Economice, Secția Comerț –Turism, am aprofundat prin cursurile postuniversitare CODECS București, Management Resurse Umane, Marketing –Relația cu clienții și Furnizorii, Management Financiar, având afacerea mea cu activități de comerț, consultanță, marketing & sales, bussines development.

Cu toată dăruirea mea pentru activitatea de consultanță, marketing & sales desfășurată anterior,  cu succes vreme de aproape 17 ani, în adâncul sufletului am avut mereu dorința de a dărui mai mult celorlalți și mie însămi.

O carte citită in urmă cu 23 de ani, “Medic de 3 corpuri “ scrisă de Dr.Jeanine Fontaine, a stârnit  în mine curiozitatea și setea de cunoaștere în domeniul Terapiilor Holistice toată complexitatea lor.  Astfel am studiat și aprofundat în continuu aceste terapii, adăugând activității mele latura de formare și dezvoltare personală.

În căutările mele de a aprofunda acest domeniu, am întâlnit oameni minunați ce mi-au călăuzit pașii pentru a putea deveni Terapeut Holistic, Trainer și ființa care sunt astăzi.  Pe această cale vreau să le aduc mulțumiri.

În toți acești ani, m-am format în domeniul Terapiei Holistice absolvind cursurile de bază ANATECOR și specializări în:

 • masaj terapeutic;
 • masaj somatic;
 • drenaj limfatic;
 • reflexologie & presopunctură;
 • cristaloterapie și fitoterapie;
 • terapia Original Feeling Touch (eliberare emoțională prin atingere) – cursuri aprofundate;
 • Masajul prin Ventuzare cu Mădălina Mohamed – kinetoterapeut, acreditat în masajul prin ventuzare de compania producătoare BellaBaci-Africa de Sud;
 • master Reiki Karuna (terapia prin lumină);
 • tehnica Raindrop & Vitaflex (corecția coloanei vertebrale) cu uleiuri esențiale – certificare A.R.E U.S. și ANATECOR,  aprofundată la Londra cu doamna Rebeccah Stille, Instructor  Aromaterapie UK – Young Living;
 • cursuri de Aromaterapie în Alergologie cu instructor internațional aromaterapeut Andreea Burje – Australia;
 • cursuri de bază și aprofundate de Aromaterapie prin Academia Vivasan România cu doamna Dr. Angela Laur – Specialist Internațional în Aromaterapie & Dermatologie și Terapia de eliberare a tiparelor emoționale cu uleiuri esențiale Young Living. cu doamna Iulia Vornehm – Instructor Internațional C.A.R.E US & Young Living ;
 • licență consultant pentru diagnosticare cu aparatul Reflexograf Biopulsar prin Academia Vivasan România;
 • specializare în Terapia SCENAR (Self-Controlled Energy Neuron Adaptive Regulation);
 • specializare în Terapia Access Bars (eliberare blocaje, emoționale, mentale și fizice);
 • clase aprofundate ale Școlii Internaționale Access Consciousness: clase de Fundație nivel 1 & 2, clase de Procese de Corp, clasa Face Lift, Specializare Facilitator Internațional Access Bars.

Sunt în continuă formare și aprofundez studiile mele pentru recuperarea, întreținerea și echilibrarea fizică, mentală și emoțională. Urmez cursurile de Ostepatie ale Școlii de Osteopatie Europene OSTEORE România și în fiecare an adaug noi competențe de  aprofundare în domeniul Terapiilor Holistice.

În prezent sunt  Lector la Asociația Națională de Terapii Complementare, Trainer Aromaterapeut al Academiei Vivasan România, Facilitator Internațional Access Bars & Access Consciousness. Sunt, totodată, Terapeut Holistic în colaborare cu Centrul-Institut de Alăptare ProMama , Hotel Boutique Moxa și echipa internațională de masaj și chiropractica Dr. DOT care activează exclusiv pe segmentul de piață V.I.P și Entertainment.

Prin cunoașterea, talentul și priceperea mea doresc să fiu de folos semenilor mei și să învățam împreună să trăim armonios, cu sănătate și împlinire în toate domeniile vieții noastre !


Sună acum