A preveni este mai usor decat a trata!

Bun Venit la REMEDII PRO SANATATE

A preveni este mai usor decat a trata!

Terapeut Constanta Duduta

Numele meu este Constanta Duduta de profesie Terapeut Holistic si va voi insoti in lumea Aromaterapiei in Terapii Holistice  și Tehnica Access Bars.

Am urmat  cursurile Academiei de Științe Economice, am  propria afacere de consultanta – marketing & sales pe care o desfășor  cu succes mai bine de 20 ani , cu o pauza de aprofundare a acestei  zone a terapiilor complementare.


Am o experienta de peste 7 ani ca Trainer Aromaterapeut  si  Facilitator Access Consciousness, facilitez clase  de cel putin  2 ori pe luna in diverse orase din Romania.


 Doresc sa impartasesc  din cunoasterea si experienta mea  celorlalți. Din toate  cursurile terapiile tehnicile studiate  Aromaterapia  si Instrumentele  Access Consciousness au creat cele mai rapide  rezultate  si optimizari  in starea mea, viata mea  si a sute de oameni  pe care i-am facilitat .


În toți acești ani, m-am format în domeniul Terapiei Holistice absolvind cursurile  ANATECOR(ASOCIATIA  NATIONALA DE TERAPII COMPLEMENTARE), cu specializari,masaj terapeutic, reflexologie, aromaterapie,cristaloterapie,etc. unde am onoarea sa fiu azi  Lector, cu specializări în:


1. Cursuri de bază și aprofundate de Aromaterapie prin Academia Vivasan România cu doamna Dr. Angela Laur – Specialist Internațional în Aromaterapie & Dermatologie și Terapia de eliberare a tiparelor emoționale cu uleiuri esențiale Young Living. cu doamna Iulia Vornehm – Instructor Internațional C.A.R.E   US


2. Cursuri  de Osteopatie  ale Institului   Osteore; OFT ( original Feeling Touch-Emotional Alchemy ) cu  Dr.Andrew Kenneth Fretwell 


3.  De asemenea, sunt specializata în Tehnica Access Bars & Procese pentru corp(eliberare blocaje, emoționale, mentale și fizice) ale  Access Consciousness ;  am  Specializari pentru a  Facilita  Clase Internaționale .


Am  peste 15000 de sesiuni de terapie efectuate si in jur de 1000 de cursanti pe care i-am avut la clasele Access Consciousness & Aromaterapie in terapii holistice.

 

Prin cunoasterea, talentul si priceperea mea doresc sa fiu de folos semenilor mei si sa invatam impreuna sa traim armonios, cu sanatate si implinire in toate domeniile vietii noastre !


Sună acum