A preveni este mai usor decat a trata!

Evaluare Bioenergetica

BIOPULSAR - REFLEXOGRAPH
Evaluarea Holistica prin testarea nivelului energetic cu aparatul Biopulsar –Reflexograph poti determina din timp dezechilibrele la nivel fizic,emotional,mental si spiritual !

Dispozitivul Biopulsar Reflexograph este un dispozitiv german de ultima generatie care masoara si reflecta prin culori nivelul energetic si prin diagrame starea organelor interne,indicand cauzele posibilelor dezechilibre.
Totodata,dispozitivul Biopulsar-Reflexograph ofera solutiile pentru echilibrarea energetica pe toate nivelurile:
-psiho-emotional
-energetic
-fizic

Beneficii
*Diagnostic holistic
*Control terapeutic complex
*Prevenirea bolilor
*Reducerea stresului
*Imbunatatirea sanatatii si a performantelor intelectuale
*Antrenamentul mintii prin constientizarea starii de sanatate

Medicina energetica nu prezinta riscuri,este deopotriva naturala si accesibila.Imbina cunoasterea rationala si intelegerea intutiva a energiilor corpului si a mediului inconjurator. Cultivarea capacitatii de a impleti aceste energii va ofera posibilitatea de a deveni mult mai constienti si mai sensibili ai medicinei energetice decat toate celelate tehnologii la un loc.

Biopulsar –Reflexograph va ofera un biofeedback la felul in care fiinta dumneavoastra vie interactioneaza cu mediul intern si extern.

Evaluand periodic starea energetica puteti preveni si reveni la starea de echilibru cu investitii minime de timp si bani!

Pentru programarii va rog contactati-ma pe e-mail sau un sms la numarul de telefon afisat in contact!

Sună acum