A preveni este mai usor decat a trata!

Terapie de eliberare emotionala

Protocol de Eliberare Emotionala cu uleiurile esentiale – Young Living essential oils

Esti afectat de clisee emotionale?Young Living Therapy
Gasiti dificila iesirea dintr-o stare emotionala negativa?
Sunteti atrasi in vartejul emotional al celor din jur?
Raspundeti in mod repetat in acelasi mod negativ unor situatii in ciuda intentiilor voastre de a proceda diferit?
Emotiile negative va par a scapa de sub control?
Daca emotia nu intentionezi sa o exprimi sau sa o interiorizezi, ce vei face cu ea?
Poate nici nu ai constientizat tiparul emotional dupa care reactionezi la factorii din exterior !

O modalitate care functioneaza este puterea vindecatoare a Uleiurilor Esentiale .

Aromaterapie

Parfumul unui ulei esential poate influenta totul, de la starea emotionala pana la durata vietii!
Atunci cand inhalam parfumul unei flori sau al unui ulei esential, moleculele parfumului patrund in nari unde ajung la nivelul neuronilor olfactivi – a membranelor olfactive protejate de tesutul care “captuseste” nasul pe interior. Fiecare molecula de parfum isi gaseste locul asemenea pieselor de puzzle la nivelul lacasurilor specifice receptorilor celulelor care captusesc membrana denumita epiteliu olfactiv.
Atunci cand este stimulata de molecule olfactive, captuseala celulelor nervoase declanseaza impulsuri electrice catre bulbul olfactiv din creier. Mai departe, bulbul olfactiv transmite impulsurile catre centrul gustativ (unde este perceputa senzatia de gust), amigdala sau sistemul limbic (unde sunt stocate amintirile din plan afectiv), precum si la alte parti ale sistemului limbic situat la nivelul creierului. Intrucat sistemul limbic este conectat direct la acele parti componente ale creierului care controleaza ritmul cardiac, tensiunea, respiratia, memoria, nivelul de stres si echilibrul hormonal, uleiurile esentiale pot determina efecte profunde, de amploare, la nivel fiziologic si psihologic.
Datorita structurii moleculare minuscule a componentelor unui ulei esential(motiv pentru care sunt foarte aromate),o singura picatura de ulei esential poate acoperi fiecare celula a corpului uman cu 40.000 de molecule.Tinand cont de faptul ca e nevoie de numai o molecula pentru a deschide un receptor si a comunica cu ADN-ul pentru a-i altera functia celulara,efectul asupra organismului,creierului si emotiilor noastre este unul de profunzime.
Uleiurile esentiale datorita,moleculelor foarte mici( sunt volatile si transdermale), aromei,chimiei
lor( foarte apropiate de celula umana) si a frecventei vibrationale inalte, ajuta la eliberarea cliseelor emotionale la nivel de creier, pana la nivel celular .Intrucat transfera frecventa vibationala inalta corpului ,sterg informatia implementata gresit,implementeaza programe noi si sanatoase la nivel celular,aduc la nivel constient emotiile reprimate sau ignorate,ne ajuta sa ne curatam de clisee ce ne pot controla viata!

Cum se aplica uleiurile esentiale:
Schimbarile sunt adesea subtile,intrucat corpul e pregatit sa elibereze programarile in acelasi fel in care acestea s-au format,pe rand. De aceea e necesara aplicarea repetata a unul sau mai multor uleiuri pentru a elibera unul sau mai multe clisee emotionale.Trecerea de la energia negativa la cea pozitiva
face ca transformarea sa fie permanenta,insa asa cum afirma si Dr.Carolyn Mein,autoarea cartii “Eliberarea cliseelor emotionale cu uleiuri esentiale”, este nevoie ca 70% din celulele corpului sa se transforme ,inainte ca o noua directie sa devina realitate.
Aceasta explica de ce este necesara mai mult decat constientizare pentru schimbarea unui cliseu emotional.
In timp ce intelegerea problemei e importanta, memoria celulara a corpului trebuie sa primeasca de asemenea mesajul,de aceea e necesara repetitia pentru eliberarea cliseelor emotionale.
Protocolul de eliberare emotionala cu kitul de uleiuri esentiale Feelings initiata de

Gary Young fondatorul companiei Young Living impreuna cu echipa de cercetare a Institutului de Aromaterapie C.A.R.E din U.S
propune aplicarea a 6 sau mai multor uleiuri blend(amestec de mai multe uleiuri) de la caz la caz,pe puncte de acupunctura prin atingerea terapeutica si sustinerea clientului pana ce corpul este pregatit sa elibereze emotii reprimate la nivelul intregului corp . Aceasta terapie este neinvaziva , ritmul si numarul de sedinte variaza tinand cont de :
-constientizarea cliseului emotional
-recunoasterea problemei
-daca persoana este dispusa si pregatita pentru schimbare
-schimbarea cliseului energetic emotional
Este la latitudinea ta daca iti acorzi 7 saptamani sau 7 luni pentru a elibera un cliseu emotional!
Gary Young recomanda aplicarea acestor uleiuri timp de 30 de zile, zi de zi!
Uneori confruntarea cu anumite emotii traumatizante necesita mai mult timp poate pentru a fi procesate si acceptate .Fiecare din noi avem ritmul nostru si respectam acest spatiu de timp necesar.

ULEIURILE CE FAC PARTE DIN PROTOCOLUL TERAPEUTIC:
FORGIVENESS

Forgiveness OilForgiveness: Melissa (Melissa Officinalis), Geranium (Pelargonium Graveolens), Frankincense (Boswellia Carterii), Rosewood (Aniba Rosaeodora), Sandalwood (Santalum Album), Angelica (Angelica Archangelica), Lavender (Lavandula Angustifolia), Lemon (Citrus Limon), Jasmine (Jasminum Officinale), Roman chamomile (Chamaemelum Nobile), Bergamot (Citrus Aurantium Bergamia), Ylang Ylang (Canaga Odorata), Palmarosa (Cymbopogon Martini), Helichrysum (Helichrysum Italicum), si Rose (Rosa Damascena) într-o bază de ulei din semințe de susan.
Energetica uleiului:
“ Iertare” contine un amestec sinergic de uleiuri esentiale calmante si revigorante,care stimuleaza capacitatea de a elimina amintirle negative si dincolo de aceasta,blocaje emotionale.Are frecvente inalte cea ce faciliteaza iertarea,ideea de a lasa ce a fost si de a merge mai departe.Nu putem creste decat atunci cand suntem capabili sa iertam si sa ne detasam.

 

HARMONY

Harmony OilHarmony: Lavender (Lavandula angustifolia), sandalwood (Santalum album), ylang ylang (Cananga odorata), frankincense (Boswellia carteri), orange (Citrus aurantium), angelica (Angelica archangelica), geranium (Pelargonium graveolens), hyssop (Hyssopus officinalis), spruce (Picea mariana), Spanish sage (Salvia lavandulifolia), rosewood (Aniba rosaeodora), lemon (Citrus limon), jasmine (Jasminum officinale), Roman chamomile (Chamaemelum nobile), bergamot (Citrus bergamia), palmarosa (Cymbopogon martinii) și rose (Rosa damascena).

Energetica uleiului:
“Armonie”este un amestec rafinat,alcatuit din 12 uleiuri esentiale,care promoveaza vindecarea fizica si emotionala prin echilibrarea armonioasa a centrilor de energie ai organismului,eficientizand astfel,fluxul energetic.Ajuta la reducerea stresului si creeaza un sentiment general de bine, dispand sentimentele de discordie.Este de asemenea inaltator si reconfortant pentru minte,creand o atitudine pozitiva.

 

INNER CHILD

Inner Child OilInner Child: Orange (Citrus aurantium), tangerine (Citrus nobilis), jasmine (Jasminum officinale), ylang ylang (Cananga odorata), spruce (Picea mariana), sandalwood (Santalum album), lemongrass (Cymbopogon flexuosus) și neroli (Citrus aurantium).
Energetica uleiului:
“Copilul interior”constituie o formula care poate stimula amintirile din copilarie.”Cand esti copil,
toate lucrurile sunt posibile.Nu exista limitari” afirma Gary Young.”Cand gasesti copilul interior,iti gasesti identitatea de sine.Copilul din tine este creativitatea ta”. Atunci cand copilul a trait o trauma sau a experimentat un abuz,acesta se poate” deconecta” de identitatea sau fiinta sa interioara de copil.Aceasta deconectare se poate vedea si dupa ani de zile,manifestandu-se sub forma unei crize de varsta mijlocie:parfumul copilului din tine pote stimula reactia amintirilor,ajutand la reconectarea cu identitatea ta fundamentala.Aceasta este un pas esential sau o conditie esentiala pentru realizarea echilibrului emotional.
PRESENT TIME

Present Time OilPresent Time: Neroli (Citrus aurantium), spruce (Picea mariana) and ylang ylang (Cananga odorata) într-o bază de ulei de migdale.
Energetica uleiului:
“Prezentul” are un parfum tonic, care inspira sentimentul de “a fi in momentul prezent”. Cand traim
in trecut sau viitor,nu suntem productivi in momentul prezent si nu putem progresa decat prin eliberare emotionala, la timpul prezent.Retrairea trecutului poate avea pentru noi efecte nefavorabile.
Mergem mai departe,doar cand existam in “aici si acum”.
RELEASE

Release OilRelease: Ylang ylang (Cananga odorata), lavandin (Lavandula x hybrida), geranium (Pelargonium graveolens), sandalwood (Santalum album) și blue tansy (Tanacetum annuum) într-o bază din ulei de măsline.
Energetica uleiului:
“Eliberare spirituala” sustine eliberarea de amintirile traumatizante din celulele hepatice.Medicina energetica spune ca energia provenita din manie si ura se stocheaza la nivelul ficatului.Emotiile negative se transmit prin sange,ajung in ficat pentru a fi curatate,iar toxinele emotionale pot ramane blocate.Ca urmare, ficatul devine adesea un loc de stocare a maniei,resentimentului,amaraciunii,urii,geloziei,invidiei si o gazda pentru sentimente distructive.

 

 

VALOR

Valor OilValor: Spruce (Picea mariana), rosewood (Aniba rosaeodora), blue tansy (Tanacetum annuum) și frankincense (Boswellia carteri) într-o bază de ulei de migdale.
Energetica uleiului:
“Curaj” este un amestec de uleiuri esentiale de valoare superioara,care lucreaza atat cu aspectele fizice si spirituale ale corpului,echilibreaza si egalizeaza energiile corpului,de aceea creste aportul de oxigen la nivelul glandei pineale,sediul facultatilor intuitive.Valor intareste resursele interioare,ajuta corpul sa-si refaca echilibrul si orientarea interioara,intareste sentimentul de forta si incredere in sine.
Valor in combinatie cu uleiul Highest Potential sunt un “antidot” bun al gandirii limitate.

Va invit in lumea aromelor rafinate, intr-o calatorie aromata ,unica in care aveti ocazia sa va intalniti cu sinele dumneavoastra la nivelul cel mai profund!

Nota: kitul de uleiuri esentiale Feelings al gasiti la Young Living Essential Oils cu numarul de cod 3125 .
Daca iubiti uleiurile si considerati ca veti cumpara anual uleiuri Young Living puteti achizitiona uleiurile cu un discount de 24% daca va veti inscrie ca distribuitor. Id-ul meu de sponsor este 1633972,( www.youngliving.com ), become member si urmati pasii de inscriere.

 

 

Sună acum