A preveni este mai usor decat a trata!

Terapie De Eliberare Emotionala

Acest curs se adreseaza celor ce doresc sa aprofundeze tehnica de eliberare emotionala in scop personal sau pentru a sustine pe cineva ,terapeutilor care sunt interesati sa aprofundeze sau sa combine  terapiile lor cu aromaterapia.

Cum te pot ajuta Uleiurile Esentiale in eliberarea emotionala?Curs Terapie de Eliberare Emotionala
Uleiurile esentiale pot juca un rol foarte important in sprijinirea persoanelor de a trece dincolo de barierele emotionale. Aldehidele si Esterii din anumite uleiuri esentiale calmeaza si sedeaza sistemul nervos central.
In situatii incarcate emotional, inhalarea uleiurilor esentiale sau aplicarea lor pe anumite puncte pot avea efect calmant, de sedativ.

Moleculele uleiului sunt absorbite usor in sange prin cavitatile nazale si intra in sistemul limbic. Efectul va fi de relaxare a sistemului nervos simpatic si parasimpatic.
Uleiurile esentiale s-au aratat a fi eficiente pentru amgdala cerbrala si glanda pineala din creier ajutand mintea si corpul prin eliberarea traumelor emotionale si dezvoltand concentrarea.

Tehnica eliberarii emotionale dezvoltata de Dr. D. Gary Young,  ECT a fost structurat sa ajute la eliberarea emotiilor negative si sa permita deschiderea emotionala spre un nou inceput.  Aceasta tehnica cuprinde sase mixturi de uleiuri esentiale care ajuta sa incurajeze eliberarea emotionala si de a te auto-schimba. ECT incepe cu aplicarea mixturilor de uleiuri pe talpa piciorului folosing o tehnica particulara de sustinere a piciorului de cel care practica ECT. Uleiurile esentiale ajuta la reechilibrarea corpului la sprijinirea lui pentru relaxarea in noua etapa a ECT-ului.

Cele cinci uleiuri de armonie, iertate,  concentrare pe timpul prezent elibereaza copilul interior. Ele sunt aplicate pe puncte charka specifice  care conduc spre organele interne ale organismului.

Fiecare din aceste uleiuri esentiale lucreaza pe diferite seturi de emotii. Persoana care primeste ECT se va simti ca intr-o calatorie de relaxare, descoperire si eliberare in timp ce uleiurile sunt aplicate.

LA ACEST CURS VEI INVATA:
CUM SA FOLOSESTI ACESTE ULEIURI PE TINE SAU SA FII DE FOLOS CUIVA DRAG;
CUM  SA SUSTII PERSOANA CAREIA II OFERI ACEASTA TERAPIE;
CUM SA FACI ATINGEREA TERAPEUTICA;
CUM SA PREGATESTI  ACTUL TERAPEUTIC;
AFIRMATII CARE SA LE FOLOSESTI  PENTRU SCHIMBAREA TIPARELOR EMOTIONALE ;
PROTOCOLUL  DE APLICARE AL  ULEIURILOR DIN KITUL FEELINGS;
CE ALTE ULEIURI POTI FOLOSI SI LOCUL DE APLICARE, DUPA CAZ  .
PENTRU TERAPEUTI  ESTE O OCAZIE RARA DE A INVATA  O TERAPIE ATAT DE PUTIN CUNOSCUTA!
VA ASTEPT CU DRAG SA EXPERIMENTATI  O CALATORIE INTERIOARA  PLINA DE AROME !

Sună acum