A preveni este mai usor decat a trata!

Aromaterapie Pentru Gravide, Mamici si Bebelusi

AromaterapieCat e de minunat si cum iti salta inima de bucurie atunci cand astepti un bebelus sau cand acesta si-a facut deja aparitia ! Acesta trebuie sa fie obiectivul tau principal in aceasta perioada, iar eu te voi invata cum poti reusi! Fericire, rasfat si stare de biAromaterapie Pentru Gravide Mamici si Bebelusine pentru intreaga familie…

Perioada celor noua luni de sarcina aduce, pe langa starile euforice obisnuite si stari de incordare, de disconfort, de anxietate, greturi si asa mai departe. Aromaterapia ne ajuta sa ne echilibram din toate punctele de vedere: fizic, psihic si emotional. Este un remediu excelent pentru viitoarele mamici, atat timp cat uleiurile esentiale sunt folosite cu moderatie si la recomandarea specialistului, in aceste cazuri neavand efecte adverse, ci, din contra, doar beneficii.

Aromaterapia in aceasta perioada constituie un adjuvant pentru umflarea excesiva a picioarelor (poate nu te vor scapa de tot disconfortul, dar cu siguranta te pot ajuta sa diminuezi simptomele), pentru greturi, te ajuta sa scapi de emotiile toxice si intaresc o atitudine pozitiva. In consecinta, remediile aromaterapeutice sunt naturale, total lipsite de riscuri si te ajuta sa ameliorezi durerile si teama de nastere.
Curs Aromaterapie Pentru Gravide Mamici si Bebelusi

Este bine stiut faptul ca pe perioada sarcinii exista cateva restrictii din punct de vedere medical, alimentar si in ceea ce priveste efortul, de care este bine sa tinem cont. Asa se intampla si in cazul uleiurilor esentiale! Nu putem folosi orice ulei, numarul acestora fiind destul de restrans. De aceea e important sa te consulti cu terapeutul tau, specialist certificat in aromaterapie, inainte de a folosi uleiurile esentiale.
Alaturi de gravide, uleiurile esentiale pot fi folosite in viata de zi cu zi si de catre mamici, bebelusi si intreaga familie.

ACEST CURS SE SUSTINE in BUCURESTI , EXCLUSIV LA “CENTRUL PRE SI POSTNATAL –INSTITUT SI CLINICA DE ALAPTARE ProMAMA (www.promama.ro.)
URMARESTE pe WWW.PROMAMA.RO CALENDARUL CURSURILOR in fiecare luna!

TE ASTEPTAM, MATERNITATEA E GROZAVA!

Sună acum