A preveni este mai usor decat a trata!

Aromaterapie - Ghid de Zi cu Zi

Ti-ar placea sa stii cum sa folosesti Uleiurile Esentiale Pure in viata de zi cu zi? 

Curs Uleiurile Esențiale PureCurs Uleiurile Esențiale Pure1

 

 

Curs Uleiurile Esențiale Pure2

Workshop-ul “Everyday Oils” -pentru intrebuintarea zilnica a Uleiurilor Esentiale Pure- pune accent pe esentele pure sau folosite in mixturi care va vor schimba total perspectiva despre uleiurile esentiale. Workshop-ul se va concentra pe modalitatile multiple prin care uleiurile pot sa-ti imbunatateasca viata de zi cu zi si a celor din jurul tau. Este un workshop practic unde vei avea ocazia sa cunosti esentele uleiurilor, sa inveti sa le aplici si sa experimentezi pe pielea ta calitatile terapeutice si vindecatoare ale acestora.

Ce iti va oferi acest workshop?
Vei descoperi ce caracteristicile pe care trebuie sa le contina un adevarat ulei terapeutic
Vei afla cum influenteaza in profunzime si “inteligent” uleiurile in beneficiul corpului si a echilibrului emotional, spiritual si cerebral
Vei experimenta o energie linistitoare si relaxanta care te va conduce la echilibru energetic
Vei invata cum sa folosesti practic aceste uleiuri in viata de zi cu zi

Iti vom arata cum folosirea uleiurilor te poate ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, la cresterea imunitatii, la reducerea intensitatii durerii s.a.m.d.

Cateva uleiuri esentiale in stare pura pe care le vei experiementa si cu care te vei „juca” sunt: lavanda, lamaia,portocal, menta si varietati de tamaie; de asemenea, vom folosi si mixturi de uleiuri pentru relaxare si purificare, pace si curaj,bucurie, eliberare stress.

 

Sună acum