Workshop Alegeri de Posibilitati

- Despre Access Bars & Despre Procese de corp -

Online , 13 Octombrie, 19.00 - 21.00, Facilitator Constanta Duduta

Te invit să inveți Instrumente simple și rapide pentru a scăpa de neliniștile și grijile zilnice, pentru a trăi într-o lume cu mai puțin stres, pentru a îți reseta sistemul imunitar.

Da, Ma inscriu acum la Workshop
(investitie 90 ron)
-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Despre Facilitator: Constanta Duduta

Terapeut si Trainer Holistic, specializat in tehnici holistice precum: masaj terapeutic, masaj somatic, drenaj limfatic, reflexologie, cristaloterapie, fitoterapie, reiki Karuna, aromaterapie, s.a.

La acestea am adaugat:

- specializare în Terapia Access Bars (eliberare blocaje, emoționale, mentale și fizice); - clase aprofundate ale Școlii Internaționale Access Consciousness: clase de Fundație nivel 1 & 2, clase de Procese de Corp, clasa Face Lift, Specializare Facilitator Internațional Access Bars.

În prezent sunt Lector la Asociația Națională de Terapii Complementare, Trainer Aromaterapeut al Academiei Vivasan România, Facilitator Internațional Access Bars & Access Consciousness. Sunt, totodată, Terapeut Holistic în colaborare cu Centrul-Institut de Alăptare ProMama , Hotel Boutique Moxa și echipa internațională de masaj și chiropractica Dr. DOT care activează exclusiv pe segmentul de piață V.I.P și Entertainment.

www.remediiprosanatate.ro